Foto’s en terugblik op The Unknown Path Trail

Op 30 april vond de eerste edite van The Unknown Path Trail plaats. Vanaf het Heerderstrand vertrokken ruim 80 hardlopers voor een route van 10 of 21.1 km door onder andere de gemeentebossen van Heerde. Onder prachtige loopomstandigheden konden de deelnemers nieuwe paden ontdekken door de route zelfstandig te lopen met behulp van een GPX route. Het horloge gaf de route goed weer zodat het niet verdwalen, maar genieten op de paden was. Ook was het mogelijk om met een voorloper door het bos te trekken. Veel lopers maakten daar dankbaar gebruik van. Rond het evenement was er alle mogelijkheid om de schoenen van Hoka te testen. Er gingen zelfs mensen op pad met de schoenen aan hun voeten.

Met elkaar mogen we terugkijken op een enorm gaaf en geslaagd evenement. Een top sfeer, mooie opkomst en natuurlijk de prachtige routes, zorgende voor de nodige glimlach op de gezichten. Met het event haalden we daarnaast een mooi bedrag op voor de goede doelen. Dit smaakt naar meer en op naar een volgende editie van The Unknown Path. Hieronder vinden jullie een foto verslag van de dag.

Foto’s The Unknown Path Trail

Jan Rossing van Rosso’s Running Channel was ook aanwezig. Hij maakte een mooie film van zijn avonturen op de trails (10 km).

Rosso’s Running Channel, The Unknown Path Trial

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *